Hubsan X4 H107C

Hubsan is al jaren een zeer gerenommeerde maker van drones en quadcopters. Het merk staat bekend om de combinatie van hoogwaardige kwaliteit en voordelige prijzen. Indien je een goedkope drone met camera wilt kopen is de Hubsan X4 H107C absoluut één van de beste keuze die je kunt maken.

In tegenstelling tot zijn Hubsan X4 V2 broertje, is deze versies van de Hubsan drone namelijk uitgerust met een camera. Er is een goedkopere variant met een 0,3 MP camera en een duurdere variant met een 2,0 megapixel camera beschikbaar. Afhankelijk van je budget en de gewenste kwaliteit van de beelden, is er dus een ruime keuzemogelijkheid. Onderstaand zie je twee filmpjes met de verschillende beeldkwaliteit van de twee varianten:

Hubsan X4 H107C 2 MP HD-camera variant:

Hubsan X4 H107C 0,3 MP camera variant:

Deze drone is een perfecte instapper voor de beginnende minicopter koper, die voor een voordelige prijs toch veel waar voor z’n geld wil hebben. Met zijn compacte afmetingen, actieradius tot 100 meter en een gyroscoop met 6 assen voor extra stabiliteit en snelheid tot wel 40 kilometer per uur, is deze drone een goed voorbeeld van een quadcopter met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Op voorraad leverbaar in de kleuren, rood, geel en groen.

Productspecificaties:

Merk: Hubsan
Model: X4 H107C
Afmetingen: 70×70 mm
Gewicht: 40 gram
Gebruiksstaat: ready-to-fly
Vliegtijd: 7-8 minuten
Actieradius: tot 100 meter
Laadtijd: 40 minuten met de bijgeleverde USB-kabel
Energiebron zender: 4 x AAA batterij (niet standaard bijgeleverd)
Frequentie: 2,4 Ghz
Accu: 3,7V 380mAh
Aantal kanalen zender: 4 kanalen

Levering:
– Hubsan X4 H107C drone
– 3,7V 380mAh accu
– Zender
– 4 extra rotors
– USB-kabel
– Gebruikershandleiding
– GRATIS rotorbescherming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *