WLtoys V303 Seeker

Deze drone van Wltoys positioneert zich als goedkope, doch gedegen variant van de duurdere DJI Phantom. Met zijn mooie uiterlijk en vele opties, komt hij inderdaad in de buurt. Helaas moet hij alleen op snelheid en vliegtijd wat toegeven op de Phantom modellen. Standaard geleverd zonder camera, wordt er wel een GoPro camera mount bijgeleverd waardoor je makkelijk je GoPro aan de quadcopter kunt bevestigen.

De V303 Seeker is een geweldig product voor diegenen die besluiten tot een drone kopen, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Deze quacopter biedt namelijk ongelofelijk veel kwaliteit voor een relatief zachte prijs. De stevige behuizing zorgt ervoor dat de quadcopter op elk terrein kan landen. Ideaal dus indien je besluit in bebost gebied, of in de duinen te gaan vliegen. Daarnaast is de vliegtijd met zijn 15 minuten redelijk lang te noemen, dus ook voor langere vluchten is de V303 Seeker uitermate geschikt. Met zijn actieradius van 500 meter kan de drone een flinke afstand overbruggen, waardoor hij ideaal geschikt is om mooie luchtpanorama’s van grotere gebieden te maken. De ingebouwde GPS functie zorgt er daarbij voor dat de filmbeelden op dezelfde hoogte kunnen worden geschoten. Hierdoor zullen de filmpjes uiterst stabiel uitzien en zijn er geen onverwachte schokken of trillingen te zien zodra je de clip op de computer terugkijkt. De drone beschikt tevens over verlichting waardoor hij ook in het donker goed is waar te nemen.

Wat de V303 Seeker eigenlijk erg uniek maakt, is dat deze drone door vrijwel ieder type gebruiker eenvoudig te besturen is. Of je nu net komt kijken in de wondere wereld van de minicopters, of al jarenlang een professioneel apparaat in bezit hebt, mensen staan versteld van het vlieggemak dat deze drone te bieden heeft. Dit komt door de kwaliteit waar Wltoys om bekend staat, maar zeker ook door hun no-nonsense aanpak waarbij ze hebben besloten alle onnodige knopjes van de zender af te gooien. Recht door zee, zonder al te veel franje is deze quadcopter dus uitermate goed bestuurbaar.

Kortom, de V303 Seeker is gezien de kwaliteitskenmerken een relatief voordelige drone. Erg veelzijdig en door de GoPro camera mount erg geschikt als model voor de mensen die al een camera in bezit hebben of vrij willen zijn in het kiezen van hun eigen camera.

Productspecificaties:

Merk: WLtoys
Model: V303 Seeker
Afmetingen: 420x420x190mm
Gewicht: 770 gram
Gebruiksstaat: ready-to-fly
Vliegtijd: 13-15 minuten
Actieradius: 500 meter
Laadtijd: 60-100 minuten
Energiebron zender: 4 x AA batterij (niet standaard inbegrepen)
Frequentie: 2,4 Ghz
Accu: 11,1 V 2700 mAh Li-Po
Aantal kanalen zender: 4 kanalen

Levering:

– WLtoys V303 Seeker drone
– Zender
– Oplader
– 11,1 V 2700 mAh Li-Po accu
– GoPro camera mount
– Gebruikershandleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *