Wltoys V949

De Wltoys V949 is de geupdate versie van de V212. Deze drone is een ideaal model voor de startende koper. Hij is erg voordelig in prijs en toch heeft hij aardig wat leuke features. De quadcopter is door de krachtige 500 mAh accu in staat om maar liefst 10 minuten te vliegen. Dit is één van de langste vliegtijden van alle drones in deze prijsklasse. Ook het verwisselen van de accu is erg eenvoudig en snel uit te voeren. Het is dus mogelijk om een flinke poos vliegplezier te hebben met meerdere accu’s. Met de bijgeleverd oplader kun je de lege accu’s ook weer zo opladen.

De grote en prijs in ogenschouw nemende, is deze drone verbazingwekkend stabiel in zijn vluchtgedrag. Dankzij de gyroscoop van 6 assen is hij zelfs in staat om windkracht 6 te weerstaan! Een ander unieke functionaliteit van deze minicopter is dat de propellers erg responsief zijn, waardoor je via de bediening de drone ontzettend snel kunt laten accelereren.

Door de kleurrijke LED lampjes is hij zowel in een donkere ruimte als ’s nachts buiten te gebruiken. Ook is de actieradius van zo’n 100-150 meter erg wijdt te noemen voor een drone in deze prijsklasse. Een goedkope drone kopen is met behulp van de V949 dus binnen ieders handbereik gekomen!

Productspecificaties:

Merk: WLtoys
Model: V949
Afmetingen: 185x185x70mm
Gewicht: 65 gram
Gebruiksstaat: ready-to-fly
Vliegtijd: 8-10 minuten
Actieradius: 100 tot 150 meter
Laadtijd: ongeveer 50 minuten
Energiebron zender: 6 x AA batterij (niet standaard inbegrepen)
Frequentie: 2,4 Ghz
Accu: 3,7 V 500 mAh Li-Po
Aantal kanalen zender: 4 kanalen

Levering:

– WLtoys V949 drone
– Zender
– Oplader
– 4 reserve propellers
– 3,7 V 500 mAh Li-Po accu
– Gebruikershandleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *