DJI Phantom 2

De DJI Phantom 2 is een absolute topper in ons assortiment. Deze uitvoering en de Vision en Vision+ drone varianten zijn volgens velen momenteel deze beste quadcopters die op de commerciële markt verkrijgbaar zijn. Het aantal functies en mogelijkheden is eigenlijk eindeloos en als je eens goed kijkt welke techniek onder de motorkap van deze drone schuilgaat, valt de prijs ook alleszins mee. Het is in alle opzichten een evolutie van zijn kleinere broertje, de Phantom V1. De drone heeft weliswaar hetzelfde compacte en stijlvolle design, maar heeft veel meer nuttige details die van deze quadcopter een absolute topper in zijn klasse maken. Zo beschikt hij over meer draagcapaciteit, een langere vliegtijd en een intelligente batterij die ervoor zorgt dat hij zelf bij onoplettendheid van de gebruiker (als de accu bijvoorbeeld leeg zou raken) op tijd terug zal vliegen.

De ongeëvenaarde stabiliteit van deze drone zorgt ervoor dat het schieten van hoge kwaliteit opnames zelfs voor de beginner een fluitje van een cent is geworden. De standaard van de camera kan zelfs direct door middel van de direct anders worden ingesteld, waardoor het registreren van zeer speciale beeldeffecten tot de mogelijkheden behoort. De ingebouwde GPS module van deze drone zorgt er tevens voor dat de positie en hoogte automatisch kan worden vastgehouden, waardoor de beelden altijd stabiel ogen. Zelfs in winderige omstandigheden!

De accu van maar liefst 5200 mAh maakt een vliegtijd tot 25(!) minuten mogelijk. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de gleuf van de accuhouder zorgt ervoor dat het verwisselen in enkele seconden gebeurd. Hierdoor ontstaat er zo min mogelijk oponthoud en is het vervolgen van de vlucht in een zo snel mogelijk tijdbestek mogelijk. Met zijn actieradius van 1000 meter is hij voor veel lange afstand doelen inzetbaar. Ideaal dus voor personen of bedrijven die met de drone van plan zijn op een groot oppervlak te bestrijken.

Aan de achterzijde van de zender zit een speciale module waarmee de camerahoek eenvoudig te veranderen is, zonder de andere controllers te hoeven loslaten. Wil je dus een hoogwaardige drone kopen? Dan is de Phantom 2 één van de beste drone keuzes die je kunt maken!

Productpecificaties:

Merk: DJI
Model: Phantom 2
Afmetingen: 370x360x210mm
Gewicht: 1030 gram
Gebruiksstaat: ready-to-fly
Vliegtijd: 25 minuten
Actieradius: tot 1000 meter
Laadtijd: ongeveer 1 uur
Energiebron zender: 4 x AA batterij (niet standaard bijgeleverd)
Frequentie: 5,8 Ghz
Accu: 5200 mAh
Aantal kanalen zender: 7 kanalen

Levering:

– DJI Phantom 2 drone
– 5200 mAh accu
– Zender
– Lader
– USB kabel
– Gebruikershandleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *