DJI Phamton 2 met Zenmuse Gimbal

Deze drone is exact hetzelfde als de de Phantom 2, maar is voorgemonteerd met een Zenmuse H3-3D GoPro Gimbal. Deze gimbal maakt het mogelijk om eenvoudig een GoPro aan de quadcopter te bevestigen. Hiermee kun je dan met behulp van de bekende GoPro camera prachtige beelden van de omgeving maken.

Met zijn zeer strakke design is de Phantom 2 een lust voor het oog. Maar niet alleen is hij erg stijlvol ontworpen, men heeft ook zeker goed opgelet om van het apparaat ook qua functionaliteiten een absolute topper te maken. De Zenmuse Gimbal met 3 assen zorgt voor extreme stabiliteit van de camera waardoor het schieten van prachtige beelden voor iedereen mogelijk wordt. De drone is al in de fabriek door DJI gebruiksklaar gemaakt voor ultiem gebruikersgemak. De krachtige LiPo batterij maakt het mogelijk om zeer lange vluchten tot 25 minuten te maken. Dit is maar liefst bijna 2 keer zo lang dan zijn kleinere broertje, de Phantom FC40! Indien je langer door wilt vliegen heeft de fabrikant ervoor gezorgd dat het verwisselen van de accu’s van deze quadcopter binnen enkele seconden kan gebeuren. Verder zorgen de zelf aantrekkende propellers dat het vrijwel niet voorkomt dat je een set rotors kwijtraakt door eventuele botsingen. DJI heeft met dit prachtige apparaat dus een zeer gebruiksvriendelijke en kwalitatieve drone op de markt gebracht. Hoewel hij gezien de prijs waarschijnlijk niet als instapper zal worden gebruikt door de oriënterende drone koper, is hij qua gebruiksgemak er toch zeker voor geschikt.

Voor iedereen die dus een hoogwaardige drone wil kopen, met de optie om een eigen camera aan te brengen, is de DJI Phantom 2 met Zenmuse gimbal een perfecte optie!

Productpecificaties:

Merk: DJI
Model: Phantom 2 Zenmuse Gimbal
Afmetingen: 370x360x210mm
Gewicht: 1030 gram
Gebruiksstaat: ready-to-fly
Vliegtijd: 25 minuten
Actieradius: tot 1000 meter
Laadtijd: ongeveer 1 uur
Energiebron zender: 4 x AA batterij (niet standaard bijgeleverd)
Frequentie: 5,8 Ghz
Accu: 5200 mAh
Aantal kanalen zender: 7 kanalen

Levering:

– DJI Phantom 2 drone
– 5200 mAh accu
– Zender
– Lader
– USB kabel
– Gebruikershandleiding
– Zenmuse H3-3D Gimbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *