DJI Phantom FC40

Het merk DJI is een fenomeen in de professionele drone wereld. De producten van DJI zijn namelijk zeer hoogwaardig en stijlvol, wat overigens ook wel aan de prijs is af te lezen. Met de productie van de Phantom FC40 heeft dit bedrijf andermaal haar visitekaartje willen afgeven, en we kunnen onomwonden vertellen dat dit zeker aardig gelukt is! Deze quadcopter is namelijk de goedkoopste in het assortiment van DJI en een ideaal product voor wie een relatief voordelige drone wilt kopen, maar toch wil genieten van de vele functies en hoogwaardige kwaliteit die dit prachtige product te bieden heeft.

De Phantom drone beschikt over een accu van maar liefst 2200 mAh, wat ervoor zorgt dat de vliegtijd opgerekt kan worden tot zo’n 15 minuten. Deze krachtpatser bevat standaard een krachtige HD camera met een kijkhoek van 100 graden en een framerate van 30 frames per seconde. Indien je toch liever je eigen camera (bijvoorbeeld je GoPro) zou willen hanteren, heeft DJI het mogelijk gemaakt om de bijgeleverde camera eenvoudig te verwijderen om zodoende je eigen camera te bevestigen Het is met behulp van de ingebouwde Wifi zelf mogelijk om first person view te ervaren. Dit houdt in dat je op de grond rechtstreeks de beelden krijgt overgeseind en via een scherm kunt bekijken.

Met zijn zender met maar liefst 7 kanalen en actieradius van 1 kilometer is deze drone voor uiterst veel mogelijkheden inzetbaar. Het is middels de ingebouwde GPS module zelfs mogelijk om de hoogte en locatie te registeren! Voor zowel de gevorderde drone koper als een professional die op bedrijfsmatige basis een quadcopter nodig heeft, is de Phantom FC40 dus erg geschikt. Met zijn startgewicht van net onder de kilo en zeer betrouwbare gyroscoop is deze drone in vrijwel alle weersomstandigheden te gebruiken. Indien je besluit de Phantom FC40 drone aan te schaffen garandeer je jezelf van de beste kwaliteit die het topmerk DJI te bieden heeft.

Productpecificaties:

Merk: DJI
Model: Phantom FC40
Afmetingen: 350x350x190 mm
Gewicht: 1200 gram
Gebruiksstaat: ready-to-fly
Vliegtijd: tot 15 minuten
Actieradius: tot 1000 meter
Laadtijd: ongeveer 1 uur
Energiebron zender: 4 x AA batterij (niet standaard bijgeleverd)
Frequentie: 5,8 Ghz
Accu: 2200 mAh
Aantal kanalen zender: 7 kanalen

Levering:

– DJI Phantom FC40 drone
– Draadloze FC40 HD camera met WiFi
– 2200 mAh accu
– Zender
– Lader
– USB kabel
– 8 rotors
– Stickers
– Gebruikershandleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *