Syma X5C

De Syma X5C drone is een zeer uitgebreide quadcopter voor een zeer scherpe prijs. Syma maakt al jarenlang drones en zenders en staat bekend om zijn kwaliteit en mooie design. Ook met de X5C heeft Syma zeker een prachtig statement weten te maken. Hoewel de aanschafprijs relatief zacht te noemen is, beschikt deze quadcopter over een breed scala aan kwalitatieve functies. Indien je een vrij goedkope drone wilt kopen die toch over alle denkbare functies bezit is dit product dus een ideale keuze voor jou.

De Syma X5C drone die door ons geleverd wordt, beschikt over een hoogwaardige HD camera die het mogelijk maakt om prachtige beelden in hoge definitie te maken. Naderhand zijn deze zeer eenvoudig op de computer te zetten en eventueel te bewerken. Hieronder is een voorbeeld filmpje te zien van de Syme X5C in actie:

De quadcopter is tot op 50 meter met de zender te besturen en de gyroscoop bevat maar liefst 6 assen, wat hem erg wendbaar maakt en waardoor de stabiliteit van de beelden gegarandeerd kunnen worden. De accu van 500 mAh maakt het mogelijk om tot 7 minuten te filmen. Indien je dit toch iets te kort vindt, raden we je aan een aantal accu’s voor een speciale prijs erbij aan te schaffen. Op deze manier kun je de totale vliegtijd verveelvoudigen. De accu is ondertussen erg makkelijk op de laden met de bijgeleverde USB-kabel. Indien je op locatie bent is het ook mogelijk om de accu direct te herladen door middel van een power bank (niet bijgeleverd). Zo laden de lege accu’s zich de vliegrit zich op! De 2 megapixel camera is voor een drone van deze prijs erg bewonderenswaardig te noemen. Hij is erg wendbaar en kan erg hoge snelheden behalen. Hierdoor is het mogelijk om leuke capriolen in de lucht uit te halen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er schade aan de minicopter op zal treden. Zo heeft de zender een speciale knop om flips te maken. Met behulp van de LED verlichting aan de onderzijde van het apparaat is deze quadcopter ook zeker geschikt om in het donker te hanteren. De zender is toegerust met een 2,4Ghz transmissieprotocol waardoor storingen door andere apparaten onmogelijk zijn. Als absolute klapper op de vuurpijl wordt dit product ready-to-fly geleverd, wat hem voor de meeste beginnende drone kopers dus een ideaal instapmodel maakt!

Productpecificaties:

Merk: Syma
Model: X5C
Afmetingen: 310x310x80mm (lxbxh)
Gewicht: 916 gram
Gebruiksstaat: Ready-to-fly
Vliegtijd: 7 minuten
Actieradius: 50 meter
Laadtijd: +-30 minuten met de bijgeleverde USB-kabel
Energiebron zender: 4x 1,5 V AA batterijen (niet standaard bijgeleverd)
Frequentie: 2,4 Ghz
Accu: 3,7 V 500 Mah Li-poly
Aantal kanalen zender: 4

Levering:

– Syma X5C quadcopter drone inclusief HD camera
– Zender (exclusief batterijen)
– 3,7 V 500 Mah Li-poly
– Gebruikershandleiding
– USB kabel
– 4 extra rotors
– 2Gb geheugenkaart inclusief kaartlezer
– 1x accu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *