Walkera QR X350

Deze drone behoort tot het absolute topmodel van Walkera. Alleen bij Alldrone kunnen wij je dit topmodel inclusief de beste accesoires voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Zo wordt deze quadcopter bij ons inclusief DEVO 10 zender geleverd. Deze zender is een opvolger van de DEVO 7, die vaak nog op andere plekken geleverd wordt. Zo is de DEVO veel stijlvoller ontworpen en is het bereik en de kwaliteit van de signaaloverdracht verbeterd. Ook bevat ons model standaard een G-2D gimbal waardoor je gemakkelijk een GoPro als camera kunt gebruiken. Optioneel bieden wij ook de iLook camera aan, die kwalitatief ook erg goed is, maar net niet aan de nieuwste GoPro’s kan tippen.

Deze drone is een echte krachtpatser en doet op veel punten niet onder voor de duurdere Phantom modellen. Met een iets goedkopere prijs haal je toch een hele hoop kwaliteit in huis. De nieuwe gimbal met twee assen zorgt voor uiterst scherpe en stabiele camerabeelden. Dit in combinatie met de GPS hold functie en maakt deze quadcopter uitermate geschikt voor iedereen die op een professionele manier opnames wil maken. Ondanks het feit dat deze quadcopter erg populair is bij de gevorderde liefhebber en bedrijven om strakke beelden te schieten, is hij ook erg wendbaat en in staat vrij hoge snelheden te halen. Zoals gewend van Walkera zijn ze dus ook met de QR X350PRO erin geslaagd om een zeer veelzijdig kwalitatief model op de markt te brengen.

De vliegtijd is tot 25 minuten erg lang te noemen. Dankzij de efficiënte energiebenutting en de zeer krachtige 5200 mAh accu is deze drone zeker één van de langst vliegende die momenteel voor de consumentenmarkt beschikbaar is. Omdat de quadcopter beschikt over een erg handige “home” knop is het erg simpel om met een druk op de knop de drone terug te laten komen. De ingebouwde WiFi, actieradius tot 2 km (!) en de ready-to-fly levering completeren dit waanzinnige model. Een voordelige drone kopen, bomvol opties en kwaliteit, ligt met de Walkera QR X350 PRO dus binnen handbereik!

Productspecificaties:

Merk: Walkera QR X350 PRO + DEVO 10
Model: QR X350 PRO + DEVO 10
Afmetingen: 289x289x220 mm
Gewicht: 792 gram (exclusief camera)
Gebruiksstaat: ready-to-fly
Vliegtijd: 8-10 minuten
Actieradius: tot 2 kilometer
Laadtijd: +- 60 minuten
Energiebron zender: 6 x AA batterij (niet standaard inbegrepen)
Frequentie: 2,4 Ghz
Accu: 11,1 V 5200 mAh Li-Po
Aantal kanalen zender: 4 kanalen

Levering:

– Walkera QR X350 PRO
– Zender (DEVO 10)
– Oplader
– 11,1 V 5200 mAh Li-Po accu
– G-2D gimbal
– Gebruikershandleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *